Financiële administratie en boekhouding te Maastricht

Voor u als ondernemer is de administratie van fundamenteel belang. En niet alleen omdat elke ondernemer wettelijk verplicht is om een financiële administratie bij te houden.

De administratie geeft namelijk voortdurend inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf. Debiteuren, kostenontwikkelingen etc. allemaal zaken die aandacht eisen. Zodat u alert kunt reageren.

Administreren is de eerste stap, de analyse van de gegevens de tweede.

Wij plaatsen de cijfers uit de administratie voor u in de juiste context. Wij tonen u de sterke en zwakke plekken in uw bedrijfsvoering. Bovendien kunnen wij u ook precies vertellen hoe u uw administratie doelmatig kunt inrichten en u adviseren over de keuze van geschikte software.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook de uitvoering van (een deel van) de administratie van u overnemen. Opdat u uw handen vrij heeft om te ondernemen.

Samenwerken met uw boekhouder

Wilt u zelf de administratie blijven doen in een boekhoudpakket dat bij u past? Geen enkel probleem. Wij stellen onze dienstverlening geheel af op uw wensen. Wilt u dat wij enkel over uw schouder meekijken in de administratie en u corrigeren indien nodig, dat kan! Besteedt u liever uw gehele administratie uit, dan nemen wij deze taak graag op ons. Samen zorgen we voor een juiste en volledige boekhouding.

Ons administratiekantoor is gevestigd in Maastricht. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.