Dienstenpakket

Wat kan Accountantskantoor Frenzel & Weijers voor u en uw onderneming betekenen?

Als ondernemer moet u tegenwoordig een alleskunner zijn. De administratieve verplichtingen worden steeds zwaarder. Gelukkig kunnen wij u hier goed bij assisteren en ondersteunen.

Bijvoorbeeld bij:

Financiële administratie

Voor u als ondernemer is de administratie van fundamenteel belang. En niet alleen omdat elke ondernemer wettelijk verplicht is om een financiële administratie bij te houden.

De administratie geeft namelijk voortdurend inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf. Debiteuren, kostenontwikkelingen etc. allemaal zaken die aandacht eisen. Zodat u alert kunt reageren.

Administreren is de eerste stap, de analyse van de gegevens de tweede.

Wij plaatsen de cijfers uit de administratie voor u in de juiste context. Wij tonen u de sterke en zwakke plekken in uw bedrijfsvoering. Bovendien kunnen wij u ook precies vertellen hoe u uw administratie doelmatig kunt inrichten en u adviseren over de keuze van geschikte software.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook de uitvoering van (een deel van) de administratie van u overnemen. Opdat u uw handen vrij heeft om te ondernemen.

Loonadministratie

“Wat kost mij die werknemer als ik hem een x-bedrag netto per uur wil betalen?”

Bij Accountantskantoor Frenzel & Weijers is uw loonadministratie in deskundige handen. Voor u een zorg minder.

Wijzigingen op het gebied van Wet- en regelgeving (Fiscaal, Sociaal, CAO etc.) worden door ons gevolgd en vertaald in heldere informatie naar u en uw personeel.

Per personeelslid kunnen gewerkte uren, verlof- en ziekte-uren worden doorgegeven of bijgehouden. Iedere betaalperiode krijgt u precies te horen wat u dient te betalen.
Bij grotere aantallen werknemers verstrekken wij ingevulde betaalopdrachten die u gemakkelijk bij uw bank kunt inleveren.

Periodiek verzorgen wij de aangifte loonbelasting en controleren wij de voorschotnota’s van uw bedrijfsvereniging. Ook voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten of andere werkgever-werknemercontracten bent u bij ons aan het juiste adres.

Kortom, wij zijn het antwoord op uw loonvraagstukken.

Advisering bij de beste financieringsvorm

Als ondernemer moet u investeren om daar in de toekomst de vruchten van te kunnen plukken. Hoe kunt u deze investeringen het beste financieren? Wij adviseren u graag bij de keuze van de beste financieringsvorm. Vanzelfsprekend kijken wij ook hoe u de efficiency van uw bedrijf kunt verhogen en de kosten zoveel mogelijk beperken. En wellicht komt uw onderneming in aanmerking voor een van de vele financierings- en subsidieregelingen die er bestaan.

Financiële informatie

Jaarrekeningen

Sommige instanties hechten veel waarde aan een door een onafhankelijke accountant opgestelde jaarrekening. Denk bijvoorbeeld aan leveranciers of kredietverlenende instanties zoals banken.
De jaarrekening geeft namelijk inzicht in hoe goed uw bedrijf het afgelopen jaar heeft gedraaid. Een Accountant-Administratieconsulent van Accountantskantoor Frenzel & Weijers kan de jaarrekening voor u samenstellen, beoordelen of controleren.
De jaarrekening inclusief de verklaring van onze Accountant geeft u een goede uitgangspositie, bijvoorbeeld bij de onderhandelingen over financieringen.

Overige financiële informatie

Wij verstrekken tussentijdse overzichten, prognoses en geven extra informatie op maat voor diegene die de vinger aan de pols wilt houden.

Fiscale advisering

De belastingadviseur, een vak apart.
Fiscale zaken doe je er niet even bij. Wie denkt geld te besparen door zelf zijn fiscale zaken te regelen spekt vaak alleen de staatskas.

Als ondernemer kun je niet op de hoogte zijn van alle fiscale ins en outs. Anticiperen op politieke ontwikkelingen die zijn weerslag vinden in de fiscale wetgeving is al bijna een dagtaak.

Uw strategie bekijken wij door de fiscale bril. Nu fiscaal handelen betekent immers in de toekomst geld (be)sparen. Is uw ondernemingsvorm bijvoorbeeld nog wel de meest voordelige?

In de naam van ons kantoor staat Belastingadviseurs prominent genoemd. En met reden. Federatie-Belastingadviseurs hebben bij ons een dagtaak om er uit te halen wat er in zit. Maar wel met oog voor de economische realiteit en met heldere adviezen, zodat u zelf kunt beslissen op basis van feiten.

Meer weten over Federatie-Belastingadviseurs?