Accountancy

  • Opstellen en bespreken van de jaarrekening
  • Accountantsverklaring
  • Tussentijdse cijfers en managementrapportages
  • Begrotingen en prognoses
  • Begeleiden van startende ondernemers en financieringen

De accountants van Frenzel en Weijers zijn financiële specialisten. Vanuit onze vestiging in Maastricht denken wij graag met u mee en adviseren wij u over alle mogelijke (financiële) vraagstukken  privé en zakelijk , voor de korte én de langere termijn.

Uitgebreide jaarrekening of verkorte winstaangifte

Banken en externe financiers eisen een uitgebreide jaarrekening met accountantsverslag in XRBL formaat. Voor de belastingdienst volstaat de winstaangifte met daarin een summiere balans en winst en verliesrekening. Wat u ook nodig heeft, wij verzorgen het graag voor u.

Tussentijdse cijfers en managementrapportages

U wilt snel op de hoogte zijn van de financiële situatie van uw onderneming. Met tussentijdse cijfers kunt u uw bedrijf beter te sturen en gefundeerde beslissingen te nemen. Onze periodieke rapportages op maat geven u het gewenste inzicht.

Accountancy op maat

Onze diensten gaan verder dan het opstellen van jaarrekeningen en rapportages. Welke sturingsinformatie heeft u nodig? Welke vragen heeft u? Accountantskantoor Frenzel & Weijers helpt en begeleidt de MKB’er. Wij zijn uw klankbord, uw vraagbaak. Geen verassingen, geen angst voor blauwe enveloppen of slapeloze nachten. Zullen wij vrijblijvend kennismaken en uw wensen bespreken?

Ik wil een gratis eerste adviesgesprek

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten of ons kantoor? Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk te woord te staan. Vul hieronder uw telefoonnummer in, dan bellen we u zo snel mogelijk.

    Uw naam

    Uw telefoonnummer