Financiële administratie

  • Het verzorgen van de financiële administratie
  • Het verzorgen van de loonadministratie
  • Het verzorgen van de aangifte omzetbelasting

Altijd inzicht in uw financiële situatie

Voor elke ondernemer is een sluitende administratie van fundamenteel belang. En niet alleen omdat het wettelijk verplicht is om een financiële administratie bij te houden. Met een juiste administratie heeft u voortdurend inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Op basis van actuele cijfers neemt u betere beslissingen, die het succes van uw bedrijf mede bepalen.

Uw cijfers in de juiste context

Administreren is de eerste stap, de analyse van de cijfers de tweede. Wij plaatsen de cijfers uit de administratie voor u in de juiste context. Wij tonen u de sterke en zwakke plekken in uw bedrijfsvoering. Bovendien kunnen wij u ook precies vertellen hoe u uw administratie doelmatig kunt inrichten en u adviseren over de keuze van geschikte software.

Ervaring met online boekhoudpakketten

Wilt u zelf uw boekhouding blijven doen in een boekhoudpakket dat bij u past? Wij kijken over uw schouder mee en corrigeren waar nodig. Op die manier ondersteunen we u ook als u uw administratie zelf voert, bijvoorbeeld met E-Boekhouden, AFAS Online, Unit-4 of Exact. U boekt zelf uw gegevens en wij verzorgen de rest: van omzetbelasting tot inkomstenbelasting, van jaarrekening tot prognose. En gedurende periodes dat u het te druk heeft nemen wij het van u over. Kortom boekhouding op maat.

e-boekhouden-boekhouder maastrichtafas accountant maastrichtexact online maastrichtunit4 accountant boekhouder

U kunt uw bestaande administratie dus makkelijk delen met onze boekhouder zonder dat u van pakket hoeft te veranderen.

Uw administratie volledig uitbesteden

Uiteraard is het mogelijk om uw administratie volledig aan ons uit te besteden. U heeft geen omkijken meer naar uw administratie. U hoeft zich nooit meer te verdiepen in de ingewikkelde wet- en regelgeving en u bespaart veel tijd. Die kunt u nu mooi besteden aan de verdere groei van uw bedrijf! Samen zorgen we voor een kwalitatieve en volledige boekhouding. Zo heeft u een administratiekantoor met extra knowhow van een accountant. Ook uw loonadministratie kunt u volledig aan ons uitbesteden.

Ons kantoor is gevestigd in Maastricht. Het eerste adviesgesprek is altijd vrijblijvend en zonder kosten. Neem contact met ons op voor een kennismaking en offerte.

Ik wil een gratis eerste adviesgesprek

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten of ons kantoor? Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk te woord te staan. Vul hieronder uw telefoonnummer in, dan bellen we u zo snel mogelijk.

    Uw naam

    Uw telefoonnummer