Fiscaal advies

  • Verstrekken van fiscale adviezen
  • Verzorgen van de belastingaangiftes
  • Verzorgen van aangiften schenk- en erfbelasting
  • Begeleiden van Belastingcontrole

De belastingadviseur, een vak apart

Fiscale zaken doe je er niet ‘even’ bij. Wie denkt geld te besparen door zelf zijn fiscale zaken te regelen, spekt vaak alleen de staatskas.

Als ondernemer kunt u niet op de hoogte zijn van alle fiscale ins en outs. Anticiperen op politieke ontwikkelingen die zijn weerslag vinden in de fiscale wetgeving is al bijna een dagtaak op zich. Met een belastingadviseur aan uw zijde, weet u zeker dat u uw zaken op fiscaal op orde heeft. Zo profiteert u van een maximaal bedrijfsresultaat.

Uw strategie bekijken wij door de fiscale bril. Nu fiscaal handelen betekent immers in de toekomst geld (be)sparen.
In de naam van ons kantoor staat ‘Belastingadviseurs’ prominent genoemd. En met reden. Register-Belastingadviseurs hebben bij ons een dagtaak om eruit te halen wat er in zit. Maar wel met oog voor de economische realiteit en met heldere adviezen, zodat u zelf kunt beslissen op basis van feiten.

Als ondernemer heeft u te maken met verschillende soorten belasting, zoals omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting en ga zo maar door. Wij helpen u graag met het invullen van uw aangiften en vanzelfsprekend doen wij er alles aan om de aangiftes fiscaal zo optimaal mogelijk in te dienen.

Het kan voorkomen dat de Belastingdienst een boekenonderzoek bij u instelt.
Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn voordat de belastinginspecteur komt. Daar helpen wij u bij. Wij kijken graag met u mee, ondersteunen u tijdens het proces en we zijn indien gewenst tijdens het onderzoek aanwezig.

Onderneemt u ook in België? Of bent u een Belgische ondernemer die zaken wil doen in Nederland? Dan heeft u vast veel fiscale en administratieve vragen. Frenzel en Weijers werkt samen met Belgische accountants en belastingadviseurs en helpt u daarom ook aan de andere kant van de grens.

Op zoek naar een belastingadviseur in Maastricht? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor.

Ik wil een gratis eerste adviesgesprek

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten of ons kantoor? Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk te woord te staan. Vul hieronder uw telefoonnummer in, dan bellen we u zo snel mogelijk.

    Uw naam

    Uw telefoonnummer