Loonadministratie

  • Salaris- en vakantiegeldberekeningen
  • Aangiften loonbelasting
  • Verzorgen van ziek- en herstelmeldingen
  • Correspondentie met bedrijfsverenigingen, pensioenfondsen en belastingdienst
  • Opstellen contracten en arbeidsovereenkomsten

Salaris- en loonadministratie uitbesteden

Als uw onderneming groeit en u personeel in dienst neemt, krijgt u te maken met verschillende fiscale, juridische en financiële zaken. Contracten, loonstroken, loonheffing, verzekeringen, ziekteverzuim, verlof en nog veel meer. Salarisverwerking is een vak apart. De jaarlijkse wijzigingen in wet- en regelgeving maken het er niet makkelijker op. Bij Accountantskantoor Frenzel & Weijers is uw loonadministratie in deskundige handen. Voor u een zorg minder.

Salarisadministratie op de rit

Wijzigingen op het gebied van Wet- en regelgeving (Fiscaal, Sociaal, CAO etc.) worden door ons gevolgd en vertaald in heldere informatie naar u en uw personeel.

Per personeelslid kunt u de gewerkte uren, verlof- en ziekte-uren doorgegeven of bijhouden. Iedere betaalperiode krijgt u precies te horen wat u dient te betalen.
Desgewenst verstrekken wij betaalbestanden die u gemakkelijk bij uw bank kunt inlezen.

Periodiek verzorgen wij de aangifte loonbelasting. Wij passen waar mogelijk “belastingvrije” vergoedingen toe.

Ook voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten of andere werkgever-werknemerscontracten bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw personeel krijgt de loonbriefjes en jaaropgaven per e-mail. Desgewenst kunnen ze gebruikmaken van een online personeelsdossier.

Uw salarisadministrateur in Maastricht

U bepaalt hoeveel werk u uitbesteedt aan uw persoonlijke salarisadministrateur. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen en wat wij voor u kunnen betekenen. Naast de salarisadministratie kunt u ook bij ons terecht voor accountancy en administratieve vraagstukken, fiscaal advies, bedrijfsadvies en persoonlijke zaken zoals erfrecht, huwelijksgoederenrecht en schenkingen.

Ik wil een gratis eerste adviesgesprek

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten of ons kantoor? Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk te woord te staan. Vul hieronder uw telefoonnummer in, dan bellen we u zo snel mogelijk.

    Uw naam

    Uw telefoonnummer